• +90 232 493 00 00
  • info@bakircay.edu.tr

YEMEK MENÜSÜ

  T.C.
İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ
AĞUSTOS 2020 MENÜSÜ
 
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
                        3 AĞUSTOS
                   BAYRAM TATİLİ
                        4 AĞUSTOS
    1. KURU FASULYE
    2. ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI             
    3. SEBZE ÇORBA  
    4. MEYVE

                         1030 kkal
                        5 AĞUSTOS
    1. PİL.ÜSTÜ ET DÖNER
    2. SALATA             
    3. MERCİMEK ÇORBA 
    4. AYRAN

                         1015 kkal
                         6 AĞUSTOS
    1. PATLICAN MUSAKKA
    2. MAKARNA
    3. TAVUK SUYU ÇORBA
    4. YOĞURT
                      
  1150 kkal
                         7 AĞUSTOS
    1. TAVUK KALAMAR
    2. Ş.PİRİNÇ PİLAVI
    3. DOMATES ÇORBA
    4. AYRAN
                        
1040 kkal
                        10 AĞUSTOS
    1. İZMİR KÖFTE
    2. MAKARNA
    3. YAYLA ÇORBA   
    4. MEYVE       
                       
 1050 kkal
                        11 AĞUSTOS
    1. NOHUT
    2. ŞEHR.PİRİNÇ PİLAVI           
    3. KELLE PAÇA ÇORBA 
    4. CACIK

                         1050 kkal
                         12 AĞUSTOS
    1. SU BÖREĞİ       
    2. BİBER DOLMA
    3. MERCİMEK ÇORBA   
    4. YOĞURT
                        
1045 kkal
                        13 AĞUSTOS
    1. FIRIN İNCİK TÜRLÜ
    2. BULGUR PİLAVI
    3. TEL ŞEHRİYE ÇORBA       
    4. KOMPOSTO

                         1000 kkal
                         14 AĞUSTOS
    1. ARNAVUT CİĞERİ
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. EZOGELİN ÇORBA
    4. YOĞURT

                         1180 kkal
                        17 AĞUSTOS
    1. BARBUNYA
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. DÜĞÜN ÇORBA
    4. MEYVE
                       
  1150 kkal
                         18 AĞUSTOS
    1. KADINBUDU KÖFTE
    2. MAKARNA
    3. DOMATES ÇORBA
    4. AYRAN
                       
 1260 kkal
                        19 AĞUSTOS
    1. ISPANAK BORANİ
    2. BÖREK
    3. MERCİMEK ÇORBA
    4. YOĞURT
                       
  970 kkal
                        20 AĞUSTOS
    1. SOSLU  KAR.KIZARTMA
    2. ERİŞTE
    3. ŞEHRİYE ÇORBA
    4. YOĞURT
                       
 1070 kkal
                         21 AĞUSTOS
    1. TAS KEBABI
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. SEBZE ÇORBA
    4. TATLI
                       
 1200 kkal
                    24 AĞUSTOS
    1. KÜRDAN KÖFTE
    2. SPAGETTİ
    3. EZOGELİN ÇORBA
    4. MEYVE
                       
 1010 kkal
                         25 AĞUSTOS
    1. ETLİ BEZELYE
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. SULTAN ÇORBA
    4. TATLI
                       
 1235 kkal
                         26 AĞUSTOS
    1. KARNIYARIK
    2. KUSKUS
    3. MANTAR ÇORBA
    4. YOĞURT
                       
 1015 kkal
                        27 AĞUSTOS
    1. ETLİ ÇİFTLİK KEBABI
    2. ERİŞTE
    3. TAVUK SUYU ÇORBA
    4. TARATOR
                       
1060 kkal
                          28 AĞUSTOS
    1. TAVUK ROTİ
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. DOMATES ÇORBA
    4. MEYVE
                       
 1025 kkal
                        31 AĞUSTOS
    1. MANT.SOS.MİT.KÖFTE
    2. MAKARNA
    3. YAYLA ÇORBA
    4. MEYVE
                       
 1080 kkal
       
         
NOT: Kalori hesabına 100 gr ekmek dahildir.(2 adet roll ekmek(100 gr) =256 kkal)