• +90 232 493 00 00
  • info@bakircay.edu.tr

YEMEK MENÜSÜ

 

T.C.
İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ
MART 2020 MENÜSÜ

 
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma
                         2 MART
    1.  TAVUK PİRZOLA    
    2.  PİRİNÇ PİLAVI
    3.  ELVANKIZ ÇORBASI      
    4.  AYRAN

                         1080 kkal
                         3 MART
    1.  EKŞİLİ KÖFTE  
    2.  ŞEHRİYE PİLAVI           
    3.  TARHANA ÇORBASI     
    4.  MEYVE

                         1050 kkal
                        4 MART
    1.  ETLİ KURU FASULYE  
    2.  PİRİNÇ PİLAV              
    3.  ARPA ŞEHRİYE ÇORBASI     
    4.  SUPANGLE

                         1300 kkal
                         5MART
    1.  İZMİR KÖFTE
    2. BULGUR PİLAV   
    3. YAYLA ÇORBA  
    4.  AKDENİZ SALATA
                        
1015 kkal
                         6 MART
    1.  PÜRELİ NUGET
    2. MAKARNA   
    3.  MAHLUTA ÇORBASI     
    4.  TAVUK GÖĞSÜ
                        
1130 kkal
                         9 MART
    1.  TAVUK HAŞLAMA
    2.  PİRİNÇ PİLAVI
    3.  EZOGELİN ÇORBA     
    4.  YOĞURT         
                       
 1140 kkal
                        10 MART
    1.  MANTI   
    2.  BARBUNYA PLAKİ             
    3.  TAVUK SUYU ÇORBA    
    4.  SÜTLAÇ

                         1280 kkal
                         11 MART
    1.  PÜRELİ DALYAN KÖFTE                
    2.  MAKARNA
    3.  KÖYLÜ ÇORBA    
    4.  MEYVE
                        
1140 kkal
                        12 MART
    1.  TAVUK EMENSE
    2.  Ş. PİRİNÇ PİLAVI           
    3.  MERCİMEK ÇORBA          
    4. MISIRLI HAVUÇLU SALATA             

                         1010 kkal
                         13 MART
    1.  KADINBUDU KÖFTE    
    2.  SPAGETTİ
    3.  TARHANA  ÇORBA
    4.  İNCİRLİ MUHALLEBİ

                         1350 kkal
                        16 MART
    1.  FIRIN TAVUK
    2.  ERİŞTE
    3.  YAYLA ÇORBA
    4.  AYRAN
                       
  1070 kkal
                         17 MART
    1.  SEBZELİ MİSKET KÖFTE
    2.  Ş.PİRİNÇ PİLAV
    3.  DÜĞÜN ÇORBA
    4.  MEYVE
                       
 1075 kkal
                         18 MART
    1.  PATATES MUSAKKA
    2.  BULGUR PİLAV
    3.  TAVUK SUYU ÇORBA       
    4.  CACIK    
                       
 1130 kkal
                        19 MART
    1.  SOYA SOSLU TAVUK
    2.  SPAGETTİ
    3.  EZOGELİN ÇORBA
    4.  TEL KADAYIF
                       
 1350 kkal
                         20 MART
    1.  ABANT KÖFTE
    2.  PİRİNÇ PİLAVI
    3.  AYRAN AŞI
    4.  SALATA
                       
 1130 kkal
                    23 MART
    1.  E. NOHUT
    2.  PİRİNÇ PİLAVI
    3.  MERCİMEK ÇORBASI    
    4.   YOĞURT
                       
 1170 kkal
                         24 MART
    1.  KÖRİLİ ÇİN TAVUK
    2.  PEYNİRLİ ERİŞTE
    3.  TARHANA ÇORBA
    4.  SALATA
                       
 1080 kkal
                         25 MART
    1.  ŞEHRİYELİ GÜVEÇ
    2.  Y. HAVUÇ KIZARTMA
    3.  TAVUK SUYU ÇORBA
    4.  MEYVE
                       
 1030 kkal
                        26 MART
    1.  TAVUK ROTİ
    2.  MAKARNA
    3.  KAŞ. DOMATES ÇORBA
    4.  ŞOKELLA
                       
1140 kkal
                          27 MART
    1.  İZMİR KÖFTE
    2.  PİRİNÇ PİLAV
    3.  DÜĞÜN ÇORBA
    4.  CACIK
                       
 1060 kkal
                         30 MART
    1.  KITIR ÇITIR TAVUK BAGET
    2.  MAKARNA
    3.  MERCİMEK ÇORBA
    4.  AYRAN
                       
 1420 kkal
                         31 MART
    1.  ETLİ TÜRLÜ
    2.  Ş.PİRİNÇ PİLAV
    3.  DÜĞÜN ÇORBA
    4.  SALATA
                       
 1030 kkal
     
         
NOT: Kalori hesabına 100 gr ekmek dahildir.(2 adet roll ekmek(100 gr) =256 kkal)