• +90 232 493 00 00
  • info@bakircay.edu.tr

YEMEK MENÜSÜ

  T.C.
İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ
HAZİRAN 2023 MENÜSÜ
 
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
29 MAYIS 30 MAYIS 31 MAYIS   45079
      
    1. PİLAV ÜSTÜ TAVUK DÖNER
    2. MERCİMEK ÇORBA
    3.SALATA
    4. AYRAN
                         1080 kkal
         
    1. FIRINDA SEBZELİ TAVUK
    2. SOSLU SPAGETTİ
    3.KÖYLÜ ÇORBA
    4. MEYVE

                         1175 kkal
     
    1.ET SOTE
    2. BULGUR PİLAVI
    3. SEBZE  ÇORBASI
    4. YOĞURT
                         1140 kkal
               
    1. PÜRELİ ROSTO KÖFTE
    2. PEYNİRLİ MAKARNA
    3. TARHANA ÇORBASI
    4. SALATA

                         1110 kkal
       
     1. ANKARA TAVA
     2. PİYAZ
     3.YAYLA ÇORBASI
     4.MEYVE

                         1090 kkal
5 HAZİRAN 6 HAZİRAN 7 HAZİRAN 8 HAZİRAN 9 HAZİRAN
         
    1.PİLAV ÜSTÜ TAVUK DÖNER
    2. MERCİMEK ÇORBASI
    3. SALATA
    4. AYRAN

                         1080 kkal
      
    1. KABAK KALYE
    2. MAKARNA
    3.ANADOLU ÇORBASI
    4. SAKIZLI MUHALLEBİ
                        
1040 kkal
                 
    1.ORMAN KEBABI
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. DOMATES ÇORBASI
    4. PEMBE SULTAN
                        
1100 kkal
      
     1. MİDİTA KÖFTE
     2. BULGUR PİLAVI
     3.MANTAR ÇORBASI
     4.KEMALPAŞA

                         1050 kkal
   1. FIRINDA SEBZELİ TAVUK
    2. SOSLU SPAGETTİ
    3. ŞEHRİYE ÇORBASI
    4. YOĞURT
                        
1150 kkal
12 HAZİRAN 13 HAZİRAN 14 HAZİRAN 15 HAZİRAN 16 HAZİRAN
          
    1. ETLİ MANTI
    2. ŞAKŞUKA
    3. MERCİMEK ÇORBASI
    4. İRMİK HELVA
                         1270 kkal
       
     1.KURU KÖFTE
     2.FIRIN MAKARNA
     3.TAVUK SUYU ÇORBASI
     4.HAVUÇ TARATOR

                         1200 kkal
          
    1. PATLICAN OTURTMA
    2.ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI
    3. MANTAR ÇORBASI
    4. CACIK
                         1000 kkal
                  
    1.TAVUKLU ÇÖKERTME KEBABI
    2. SPAGETTİ
    3.KREMALI SEBZE ÇORBASI
    4.KEŞKÜL
                        1300 kkal
                  
    1. ELBASAN TAVA
    2. ŞEHRİYE PİLAVI
    3. DOMATES ÇORBASI
    4. CACIK
                        1250 kkal
19 HAZİRAN 20 HAZİRAN 21 HAZİRAN 22 HAZİRAN 23 HAZİRAN
      
    1. TAVUK FAJİTA
    2. DOMATESLİ BULGUR PİLAVI
    3. MERCİMEK ÇORBA
    4. MEYVE
                         950 kkal
                      
    1.KIYMALI TAZE FASULYE
    2. ERİŞTE
    3. TAVUK SUYU ÇORBA
    4.YOĞURT
                       
1030 kkal
                      
    1. SOYA SOSLU TAVUK
    2. PEYNİRLİ BÖREK
    3. EZOGELİN ÇORBA
    4. GELİN TATLISI
                       
1400 kkal

    1. E. KURU FASULYE
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3.HAVUÇLU ŞEHRİYE ÇORBASI
    4. HAYDARİ
                         1050 kkal
     
    1. PÜRELİ ET SOTE
    2. MAKARNA
    3. TARHANA ÇORBASI
    4. SALATA
                         1000 kkal
26 HAZİRAN 27 HAZİRAN 28 HAZİRAN 29 HAZİRAN 30 HAZİRAN
      
    1. TAVUK ŞİNİTZEL
    2. MAKARNA
    3. MERCİMEK ÇORBA
    4. AYRAN
                         1100 kkal
                  
    1.KADINBUDU KÖFTE
    2. YOĞURTLU MAKARNA
    3. DOMATES ÇORBASI
    4. MEYVE
                       
1050 kkal
KURBAN BAYRAMI                  
    
 
         
NOT: Kalori hesabına 100 gr ekmek dahildir.(2 adet roll ekmek(100 gr) =256 kkal)