• +90 232 493 00 00
  • info@bakircay.edu.tr

YEMEK MENÜSÜ

  T.C.
İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ
EKİM 2020 MENÜSÜ
 
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
                                                     1 EKİM
    1. ETLİ PATATES
    2. NOH. BULGUR PİLAVI
    3. SEBZE ÇORBA
    4. MEYVE
                      
  1040 kkal
                         2 EKİM
    1. PİLİÇ ROTİ
    2.  PİRİNÇ PİLAVI
    3. TARHANA ÇORBA
    4. AYRAN
                        
1035 kkal
                        5 EKİM
    1. KURU FASULYE
    2. ŞEH. PİRİNÇ PİLAVI
    3. İŞKEMBE ÇORBA   
    4. TÜRLÜ TURŞU       
                       
 980 kkal
                        6 EKİM
    1. YOĞ. SOSLU TİRE KÖFTE
    2. MAKARNA         
    3. MERCİMEK ÇORBA 
    4. MEYVE

                         1100 kkal
                         7 EKİM
    1. KIY. FIRIN PATATES      
    2. BULGUR PİLAVI
    3. TUTMAÇ ÇORBA   
    4. KAZANDİBİ
                        
1250 kkal
                        8 EKİM
    1. BEŞ. SOSLU ISPANAK
    2. BOLENEZ S. MAKARNA
    3. DÜĞÜN ÇORBA       
    4. YOĞURT

                         1200 kkal
                         9 EKİM
    1. ORMAN KEBABI
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. EZOGELİN ÇORBA
    4. HAYDARİ

                         1140 kkal
                        12 EKİM
    1. NOHUT
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. DÜĞÜN ÇORBA
    4. TRİLEÇE
                       
  1240 kkal
                         13 EKİM
    1. İSTİF KÖFTE
    2. MAKARNA
    3. YOĞ. BUĞDAY ÇORBA
    4. MEYVE
                       
 1080 kkal
                        14 EKİM
    1. DOM. SOS. KIZARTMA
    2. SU BÖREĞİ
    3. EZOGELİN ÇORBA
    4. YOĞURT
                       
  1045 kkal
                        15 EKİM
    1. Z.Y. TAZE FASULYE
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. SÜTLÜ DOM. ÇORBA
    4. KEMALPAŞA
                       
 960 kkal
                         16 EKİM
    1. PİLİÇ ŞİNİTZEL
    2. SOSLU SPAGETTİ
    3. MERCİMEK ÇORBA
    4. AYRAN
                       
 1050 kkal
                    19 EKİM
    1. BARBUNYA PİLAKİ
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. SEBZE ÇORBA
    4. TULUMBA
                       
 1205 kkal
                         20 EKİM
    1. İNCİK SOTE
    2. BULGUR PİLAVI
    3. ŞEHRİYE ÇORBA
    4. KURU CACIK
                       
 1000 kkal
                         21 EKİM
    1. KADINBUDU KÖFTE
    2. SOSLU MAKARNA
    3. MERCİMEK ÇORBA
    4. AYRAN
                       
 1250 kkal
                        22 EKİM
    1. BİBER DOLMA
    2. BÖREK
    3. TAVUK SUYU ÇORBA
    4. YOĞURT
                       
1030 kkal
                          23 EKİM
    1. SOSYETE TAVUĞU
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. EZOGELİN ÇORBA
    4. MEYVE
                       
 1030 kkal
                        26 EKİM
    1. KURU BÖRÜLCE
    2. BULGUR PİLAVI
    3. TAVUKLU ŞEH. ÇORBA
    4. TEL KADAYIF
                       
 1350 kkal
                        27 EKİM
    1. HASAN PAŞA KÖFTE
    2. MELEK SAÇLI PİLAV
    3. MERCİMEK ÇORBA
    4. AYRAN
                       
 1050 kkal
                        28 EKİM
    CUMHURİYET BAYRAMI ARİFESİ
                        29 EKİM
          CUMHURİYET BAYRAMI
                          30 EKİM
    1. PATATES MUSAKKA
    2. ERİŞTE
    3. SEBZE ÇORBA
    4. TARATOR
                       
 1290 kkal
         
NOT: Kalori hesabına 100 gr ekmek dahildir.(2 adet roll ekmek(100 gr) =256 kkal)