• +90 232 493 00 00
  • info@bakircay.edu.tr

YEMEK MENÜSÜ

  T.C.
İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ
ŞUBAT 2020 MENÜSÜ
 
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
                         3 ŞUBAT
    1.  TAVUK  DÖNER
    2.  PİRİNÇ PİLAVI
    3.  ELVAN KIZ ÇORBASI     
    4.  AYRAN             
                       
 1080 kkal
                         4 ŞUBAT
    1.  KADINBUDU KÖFTE
    2.  MAKARNA
    3.  TAVUK SUYU ÇORBA     
    4.  SALATA             
                       
 1230 kkal
                         5 ŞUBAT
    1.  ŞEHRİYELİ GÜVEÇ
    2.  ISPANAK BORANİ
    3.  YAYLA ÇORBA     
    4.  ŞEKERPARE            
                       
 1300 kkal
                         6 ŞUBAT
    1.  SOYA SOSLU TAVUK     
    2.  ŞEHRİYE PİLAVI              
    3.  EZOGELİN ÇORBA     
    4.  MEYVE

                         1010 kkal
                         7 ŞUBAT
    1.  MEKSİKA KÖFTE         
    2.  ERİŞTE 
    3.  TARHANA ÇORBASI      
    4.  REVANİ
                        
1570 kkal
                         10 ŞUBAT
    1.  KITIR ÇITIR TAVUK
    2.  PİRİNÇ PİLAVI
    3.  DÜĞÜN ÇORBA     
    4.  AYRAN             
                       
 1370 kkal
                         11 ŞUBAT
    1.  EKŞİLİ KÖFTE    
    2.  ERİŞTE              
    3.  ŞEHRİYE ÇORBA     
    4.  MEYVE

                         1000 kkal
                         12 ŞUBAT
    1. BALIK + YEŞİLLİK    
    2.  SPAGETTİ
    3.  MERCİMEK ÇORBA
    4.  TAHİN HELVASI

                         1580 kkal
                         13 ŞUBAT
    1.  ETLİ TÜRLÜ 
    2.  BULGUR PİLAVI           
    3.  TAVUK SUYU ÇORBA          
    4.  SALATA             

                         1010 kkal
                         14 ŞUBAT
    1.  KÖRİLİ ÇİN TAVUK                   
    2.  PİRİNÇ PİLAVI
    3.  TARHANA ÇORBA    
    4.  SUPANGLE       
                        
1150 kkal
                        17 ŞUBAT
    1.  TAVUK PİRZOLA
    2.  PİRİNÇ PİLAVI
    3.  ŞEHRİYE ÇORBASI    
    4.   AYRAN
                       
 1180 kkal
                         18 ŞUBAT
    1.  SEBZELİ MİSKET KÖFTE
    2.  BULGUR PİLAVI
    3.  YAYLA ÇORBA     
    4.  SÜTLAÇ    
                       
 1235 kkal
                         19 ŞUBAT
    1.  ARNAVUT TAVUK
    2.  MAKARNA
    3.  MERCİMEK ÇORBASI       
    4.  SALATA
                       
 1350 kkal
                         20 ŞUBAT
    1.  MANTI
    2.  ŞAKŞUKA
    3.  TAVUK SUYU ÇORBA
    4.  KAZANDİBİ
                       
 1155 kkal
                          21 ŞUBAT
    1.  KAŞARLI KÖFTE
    2.  SPAGETTİ
    3.  ELVAN KIZ ÇORBASI       
    4.  MEYVE
                       
 1100 kkal
                          24 ŞUBAT
    1.  ETLİ KURU FASULYE
    2.  GÖKKUŞAĞI PİLAVI
    3.  MERCİMEK ÇORBA
    4.  TURŞU
                       
  1030 kkal
                         25 ŞUBAT
    1.  FIRIN TAVUK
    2.  ERİŞTE
    3.  YAYLA ÇORBA
    4.  SALATA
                       
 1190 kkal
                        26 ŞUBAT
    1.  BALIK + YEŞİLLİK
    2.  MAKARNA
    3.  ELVAN KIZ ÇORBASI
    4.  İRMİK HELVASI
                       
1650 kkal
                        27 ŞUBAT
    1.  İZMİR KÖFTE
    2.  PİRİNÇ PİLAVI
    3.  TAVUK SUYU ÇORBA
    4.  CACIK
                       
 1030 kkal
                         28 ŞUBAT
    1.  TAVUK KÜLBASTI
    2.  BULGUR PİLAVI
    3.  KAŞARLI DOMATES ÇORBA
    4.  MEYVE
                       
 1010 kkal
         
NOT: Kalori hesabına 100 gr ekmek dahildir.(2 adet roll ekmek(100 gr) =256 kkal)