• +90 232 493 00 00
  • info@bakircay.edu.tr

YEMEK MENÜSÜ

  T.C.
İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ
OCAK 2021 MENÜSÜ
 
Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
                                 1 OCAK
                    YILBAŞI TATİLİ
                        4 OCAK
    1. KURU FASÜLYE
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. TAVUK S. ÇORBA  
    4. TURŞU       
                       
 980 kkal
                        5 OCAK
    1. KADINBUDU KÖFTE
    2. NAPOLİTAN SPAGETTİ        
    3. MERCİMEK ÇORBA
    4. AYRAN

                         1250 kkal
                         6 OCAK
    1. BEŞ.SOS.TAVUK GRATEN     
    2. SEBZELİ BULGUR PİLAVI
    3. TARHANA ÇORBA   
    4. MEYVE
                        
1010 kkal
                        7 OCAK
    1. PAT.PÜRELİ ISPANAK
    2. PEYNİRLİ BÖREK
    3. TUTMAÇ ÇORBA      
    4. YOĞURT

                         1040 kkal
                         8 OCAK
    1. FIRINDA ORMAN KEBABI
    2. ŞEH. PİRİNÇ PİLAVI
    3. YAYLA ÇORBA
    4. KAKAOLU PUDİNG

                         1080 kkal
                        11 OCAK
    1. NOHUT YAHNİ
    2. ŞEH.PİRİNÇ PİLAVI
    3. KELLE PAÇA ÇORBA
    4. MEYVE
                       
  1170 kkal
                         12 OCAK
    1. TERBİYELİ KÖFTE
    2. MAKARNA
    3. DOMATES ÇORBA
    4. TATLI
                       
 1280 kkal
                        13 OCAK
    1. Z.Y. PIRASA
    2. ERİŞTE
    3. YAYLA ÇORBA
    4. KAZANDİBİ
                       
  1140 kkal
                        14 OCAK
    1. TAVUK SOTE
    2. BULGUR PİLAVI
    3. MERCİMEK ÇORBA
    4. MEYVE
                       
 1010 kkal
                         15 OCAK
    1. PATLICAN KEBAP
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. TARHANA ÇORBA
    4. YOĞURT
                       
 1040 kkal
                    18 OCAK
    1. BARBUNYA PİLAKİ
    2. ŞEH. PİRİNÇ PİLAVI
    3. ETLİ DÜĞÜN ÇORBA
    4. MEYVE
                       
 1150 kkal
                         19 OCAK
    1. KIŞ KIZARTMASI
    2. SU BÖREĞİ
    3. TARHANA ÇORBA
    4. YOĞURT
                       
 1045 kkal
                         20 OCAK
    1. PÜRELİ ROSTO KÖFTE
    2. MAKARNA
    3. YAYLA ÇORBA
    4. AYRAN
                       
 1200 kkal
                        21 OCAK
    1. Z.Y. KEREVİZ
    2. NOHUTLU BULGUR PİLAVI
    3. TUTMAÇ ÇORBA
    4. BİSKÜVİLİ PASTA
                       
1150 kkal
                          22 OCAK
    1. ARNAVUT CİĞERİ
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. MERCİMEK ÇORBA
    4. YOĞURT
                       
 1180 kkal
                        25 OCAK
    1. ANTEP UFALAMA
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. İŞKEMBE ÇORBA
    4. TULUMBA
                       
 1120 kkal
                        26 OCAK
    1. İZMİR KÖFTE
    2. MAKARNA
    3. ŞEHRİYE ÇORBA
    4. HAYDARİ
                       
 1230 kkal
                        27 OCAK
    1. YUMURTALI ISPANAK
    2. BÖREK
    3. EZOGELİN ÇORBA
    4. YOĞURT
                       
 1040 kkal
                        28 OCAK
    1. Z.Y. TAZE FASULYE
    2. ERİŞTE
    3. YAYLA ÇORBA
    4. MEYVE
                       
 1010 kkal
                        29 OCAK
    1. PİLİÇ ROTİ
    2. PİRİNÇ PİLAVI
    3. TARHANA ÇORBA
    4. AYRAN
                       
 1470 kkal
         
NOT: Kalori hesabına 100 gr ekmek dahildir.(2 adet roll ekmek(100 gr) =256 kkal)