Ücretsiz Kültür ve Spor Kurslarımız Başlıyor

İzmir Bakırçay Üniversitesi olarak, Menemen Halk Eğitim merkezi ile ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz kültür ve spor kurslarımız başlıyor. Alanında uzman eğitmenlerin katkılarıyla, üniversite öğrencilerimiz ve personellerimiz ilgi duydukları alanlarda hem keyifli anlar yaşıyorlar, hem de kurslarımıza devamlılık göstererek Milli Eğitim Bakanlığı onaylı kursiyer sertifikasına sahip olma hakkı kazanıyorlar.

Kurslarımız; basketbol,voleybol,tenis kort, halk oyunları,drama, bağlama, gitar, koro, keman ve satranç alanlarında toplan 10 branşta başvurular alınmaya başlanmış olup, özel bir devlet üniversitesi olarak kursiyerlerimize en iyi hizmeti vermek adına tüm alanlarımızı aktif hale getirdik.

Kurslarımız eğitim ve öğrenim takvimi süresince devam edecek olup, kursiyerlerimiz kurslarını tamamlamalarının hemen ardından açılacak olan yeni kurslara ücretsiz olarak tekrardan katılım sağlayabileceklerdir.

Kurs Programı ve Yerleri