Grupla Psikolojik Danışma Duyurusu

Grup Danışmanlığı, güvenli bir ortamda, bir grup lideri eşliğinde, üyelerin iç görü ve farkındalıklarını artırmalarını, yeni davranış biçimleri ve farklı iletişim yolları geliştirmelerini, kişisel gelişimlerine katkı sağlamalarını hedefleyen psikolojik danışmanlık hizmetidir. Gruplar; ortalama 10-12 üye ile 3-10 hafta süreyle, haftada bir oturum olarak gerçekleştirilir. Grup üyeleri duygu, düşünce ve davranışlarının farkına varma, yaşam biçimlerini ve ilişkilerini anlama ve içgörü kazanma fırsatı bulabilirler.

Uyum sorunlarıyla baş etmede güçlük yaşıyorsanız, üniversitedeki ilk yılınızı daha verimli ve kaliteli geçirmenizi sağlayacak akranlarınızla etkili iletişim kuracağınız güvenli ve sağlıklı bir grup danışmanlığı süreci için başvuru yapabilirsiniz.

2019-2020 Güz Dönemi 1.Grup Danışmanlığı Konusu:

1.sınıflar için “Üniversiteye Uyum Süreci ve Atılganlık”

Başvuru ve Ön görüşme Randevu Tarihleri: 15 Ekim-25 Ekim 2019

Başvuru Yeri: Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi